Klachtenformulier

Wij doen ons uiterste best om er voor te zorgen dat u tevreden kunt zijn over de geleverde zorg en farmaceutische hulp, maar wij realiseren ons tegelijk dat wij daarbij uw hulp nodig hebben. Natuurlijk hopen we dat u tevreden bent met uw huisarts en zijn medewerkers, maar mochten er zaken zijn waarover u ontevreden bent dan is het altijd mogelijk hierover te overleggen.

U kunt dan een gesprek aanvragen met uw huisarts. Mocht u dit heel moeilijk vinden, kunt u ook een gesprek aanvragen met een van de andere medewerkers. 

U kunt het klachtenformulier van de website invullen en versturen. Om uw klacht goed te kunnen afhandelen vragen wij naar uw persoonsgegevens zodat we kunnen kijken waar we ons kunnen verbeteren. Indien nodig of gewenst nemen wij contact met u op.

Voornaam:
Achternaam*:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
Email*:
Uw klacht*:

Verificatie*
Ter voorkoming van misbruik van dit formulier door kwaadwillende gebruikers dient u hieronder in het vakje een vinkje te zetten en eventueel de vraag die verschijnt te beantwoorden. Zonder deze stap is verzending van dit formulier niet mogelijk.


Contact

Spoednummer 0224 58 17 90
 

Apotheekhoudende huisartspraktijk Callantsoog

Jewelweg 8c
1759 HA Callantsoog
Telefoon:
0224 58 12 90
Receptenlijn:
0224 58 36 89
Fax:
0224 58 36 49
Routebeschrijving >